به گزارش مشرق، اقتصاد ایران در سه دهه اخیر با چالشهای بسیاری مواجه بوده و این چالشها امروز به بحرانها تبدیل شده اند. کارشناسان میگویند اجرای سیاستهای تعدیل اقتصادی توصیه شده توسط صندوق بینالمللی پول اقتصاد ایران را به یک اقتصاد وابستگی وارداتی تبدیل کرده که نوع افراطی سیاستهای نئولیبرالی در آن اجرا می شود.
در گفتوگو با کارشناسان به بررسی عملکرد حوزه اقتصادی در سه دهه اخیر پرداختیم که چرا با توجه به اهداف انقلاب امروز وضعیت اقتصادی دچار چالش است اینکه چه سیاستهایی در اقتصاد ایران اجرا شده و حاصل آن چیست؟ برای نجات از مشکلات امروز باید چه کنیم.
برخی کارشناسان اعتقاد دارند سیاستهایی در سه دهه اخیر اجرایی شده که کاملاً بر خلاف قانون اساسی و بر ضد طبقات متوسط و ضعیف جامعه بوده است.
حسین راغفر کارشناس اقتصادی و عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا معتقد است در سه دهه گذشته یک نوع سیاست اجرا شده است که حاصل آن را باید در امروز دید.
در این گفتوگو با حسین راغفر به بررسی مسائل مبتلابه اقتصاد ایران را حاصل این تفکر در ایران میداند که به مراکز تصمیم گیری نفوذ کردند. در ادامه متن کامل این مصاحبه را مشاهده میکنید: